Nova generacija protuprovalnih vrata OSOR

U novu generaciju OSOR vrata uključeno je 28 godine tradicije i znanja, naučenog na osnovi više od 20.000 ugrađenih vrata.

U nove modele vrata ugradili smo svo naše iskustvo kao i želje te očekivanja vlasnika stanova u Hrvatskoj. Sigurni smo da ćete i Vi naći prava vrata za svoj dom.

Paleta boja za lijep ulazak u Vaš dom

Estetski savršene i dekorativne obloge vrata

Ulazna vrata moraju biti sigurna, a istovremeno lijepa i usklađena s izgledom našeg doma. Unatoč tome što vrata OSOR imaju čeličnu osnovu, s vanjske strane iskazuju eleganciju i toplinu pravih drvenih vratiju. Njihova lijepa vanjština rezultat je dugogodišnje suradnje s vrhunskim proizvođačima dekorativnih obloga.

Vanjska dekorativna obloga vrata jednako je koncipirana za sve modele vrata OSOR. Oblikovana je tako da se lijepo i skladno uklapa u okolinu, a posjetitelji će odmah prepoznati njenu eleganciju. Za unutarnju stranu vrata moguć je izbor između dvije izvedbe drvene obloge: Ambient ( 8 mm. debljina obloge ) i Elegance ( 19 mm. debljina obloge ). Površina vanjskih i unutrašnjih obloga može se prati i jako je otporna na mehanička oštećenja. Vrata OSOR dugo zadržavaju svoju ljepotu. Za ukupan izgled ulaza u stan jako je važno kako se brinemo o detaljima i estetskim kriterijima. U montažu vrata tako su uključeni i svi fini stolarski radovi: drvene završne letvice, vanjski “futer-štok” te lakirani hrastov prag.

VANJSKA DRVENA OBLOGA

Vanjska dekorativna obloga krila identična je kod svih modela protuprovalnih vrata OSOR. Vrata sa vanjske strane izgledaju kao jako lijepa drvena vrata.

UNUTARNJA OBLOGA AMBIENT

Unutarnja dekorativna obloga vratnog krila Ambient zaokružena je s metalnim okvirom vratnog krila matirane ( bijelo ili crno ) strukture, koja zgodno međusobno povezuje krilo i oblogu.

UNUTARNJA OBLOGA ELEGANCE

Unutaranja dekorativna obloga vratnog krila Elegance prekriva porub krila vratiju, tako da su obloga i krilo združeni u savršenu estetsku cjelinu. Masivnija obloga Elegance istovremeno pojačava zvučnu izolaciju vrata.

Vrhunska protuprovalna zaštita i sigurnost

Slika prikazuje shematski presjek protuprovalnih vrata OSOR sa ključnim elementima u vezi sigurnosti te toplotne i zvučne izolacije.

Možda se na prvi pogled čini da su vrata sa svim prikazanim elementima možda “prejaka” za osiguranje stana. Dugogodišnja testiranja u eminentnim laboratorijima su potvrdila da vrata samo sa ovom opremom, koja imaju dodatni protuprovalni certifikat, zaista štite naš dom protiv provala uobičajenim provalničkim alatima:

 • Onemogućuju proboj vratnog krila i lom štoka ( pajser )

 • Onemogućuju lom, bušenje i izvlačenje jezgre cilindra putem naprednijih provalničkih alata

 • Onemogućuju podizanje i krivljenje vratnog krila putem pajsera ili metalnih šipki

 • Onemogoćuju ulazak sa neovlašeno izrađenim ključem ( zaštita ključeva od kopiranja putem vlasničke kartice )

Uznemirujući zvukovi sa hodnika ostat će samo spomen, zahvaljujući najmodernijoj 4-slojnoj izolaciji

Većina vlasnika OSOR vrata tvrdi da sama toplotna i zvučna izolacija vraćaju investiciju kupovine i instalacije vrata. Pogledajte koji se izolacijski slojevi skrivaju u vratima OSOR te zašto doprinose tako dobroj izolaciji vrata:

NOVI, POBOLJŠANI MODEL
Digitalna špijunka VISION HD PHOTO

Prednosti digitalne špijunke VISION HD PHOTO

 • Fotografirajte nepoznate posjetioce – špijunka ima ugrađen fotoaparat , sa kojim možete slikati nepoznate posjetioce. Ta funkcija je vrlo upotrebljiva, ako doma imamo djecu ili stanare sa slabijim vidom. Nepoznatog posjetioca, koji nam je bio sumnjiv, lagano snimimo i kasnije prepoznamo tko je bio.
 • Veći i kvalitetniji ekran – špijunka ima veći ekran više rezolucije ( dijagonala 10 cm. ). Posjetitelje ćete zato vidjeti bolje i jasnije.
 • “Touch screen” gumbi – dodirom na gumb stavljate špijunku u funkciju.

Tehnični detalji digitalne špijunke

 • LCD ekran veličine 10 cm
 • Izrada fotografija posjetitelja (1 GB memorije za slike)
 • Širok, 160 stupnjeva kut pogleda
 • Tri AAA baterije su u kompletu (do 3000 prikaza)

NOVI, POBOLJŠANI MODEL
Digitalna špijunka VISION HD PHOTO

Prednosti digitalne špijunke VISION HD PHOTO

 • Fotografirajte nepoznate posjetioce – špijunka ima ugrađen fotoaparat , sa kojim možete slikati nepoznate posjetioce. Ta funkcija je vrlo upotrebljiva, ako doma imamo djecu ili stanare sa slabijim vidom. Nepoznatog posjetioca, koji nam je bio sumnjiv, lagano snimimo i kasnije prepoznamo tko je bio.
 • Veći i kvalitetniji ekran – špijunka ima veći ekran više rezolucije ( dijagonala 10 cm. ). Posjetitelje ćete zato vidjeti bolje i jasnije.
 • “Touch screen” gumbi – dodirom na gumb stavljate špijunku u funkciju.

Tehnični detalji digitalne špijunke

 • LCD ekran veličine 10 cm
 • Izrada fotografija posjetitelja (1 GB memorije za slike)
 • Širok, 160 stupnjeva kut pogleda
 • Tri AAA baterije su u kompletu (do 3000 prikaza)

Visoki stupanj sigurnosti i kvalitete

Sigurnosni cilindar K22

U standardnoj ponudi OSOR vrata nalazi se sigurnosni cilindar K22. Cilindar K22 je zaštićenog profila, ključevi se bez predočenja vlasničke kartice ne mogu duplicirati. Također, cilindar K22 je zaštićen od loma, bušenja, češljanja te anti-bumpinga. Ključevi su zanimljivih boja, kako se ne bi miješali sa ostalim ključevima.

Zaštita od kopiranja

Isključivo uz predočenje vlasničke kartice ključevi se umnožavaju u ovlaštenim ključarskim radnjama.
Neovlašteno kopiranje ključeva nije moguće.

Vrhunski stupanj sigurnosti i kvalitete

Sigurnosni cilindar Mottura Pro

U dodatnoj ponudi OSOR vrata nalazi se sigurnosni cilindar Mottura Pro. Cilindar PRO je top ponuda vodećeg svjetskog proizvođača cilindara i brava. Cilindar je zaštićen od apsolutno svake mogućnosti manipulacije: loma, bušenja, bumpinga, češljanja..
Ključevi su zanimljive plave boje i oblika, kako se ne bi miješali s ostalim ključevima, a u setu dolazi 5 ključeva.
Moguća je izvedba sa ključem ili gumbom sa unutrašnje strane, te funkcijom PRIORITETA ( kada se ključ nalazi u cilindru sa unutarnje strane, uzvana je uvijek moguće otključati ).

Zaštita od kopiranja

Isključivo uz predočenje vlasničke kartice ključevi se umnožavaju u poduzeću OSOR-PROMET d.o.o.
Neovlašteno kopiranje ključeva nije moguće.

Novo u ponudi – AR funkcija cilindra:

AR funkcija cilindra idealno je rješenje za iznajmljivače stanova ili apartmana. Uz svaki cilindar dobiva se:

3 vlasnička ključa + 1 set i reset ključ + 3 korisnička ključa.

Vlasnički ključevi uvijek otključavaju cilindar.

Set i reset ključ služi za blokiranje i odblokiranje korisničkih ključeva.

Korisnički ključevi otključavaju dok ih ne blokira set i reset ključ.

Kod vrata OSOR ništa ne prepuštamo slučaju

Kompletna i kvalitetna oprema

Protuprovalna vrata su dugoročna investicija koja jako utječe na doživljaj samoga doma. Zato su vrata OSOR kompletno opremljena te sastavljena od kvalitetnih materijala. Služit će vam dugo i pouzdano!

Garancija potpune ponude

Protuprovalna vrata OSOR imaju 5 godina garancije (za digitalnu špijunku 1 godinu). Servis vrata i izrada rezervnih ključeva su osigurani. U opremu su uključeni svi elementi koji su potrebni za potpunu protuprovalnu funkciju vrata, odlična toplotna i zvučna izolacija te predivan izgled samih vrata.

Otpornost, jednostavno čišćenje i održavanje vrata

 • Površina štoka i okvira vratnog krila je dobro zaštićena od oštećenja putem plastifikacije metala.

 • Svi materijali koji služe u sastavljanju vrata su jednostavni za čišćenje te je održavanje vrata gotovo nepotrebno.

 • Dekorativne obloge, kao i vidljive metalne profile vrata i štoka, jednostavno čistite vlažnom krpicom.

 • Savjet je da se jedanput godišnje podmažu aktivni elementi, tj. klinovi koji izlaze iz vrata.

 • Cilindar u praksi nije potrebno podmazivati.

Ugradnja protuprovalnih vrata OSOR je brza i suhomontažna

 • Montaži vrata posvećujemo posebnu pažnju, od nje je ovisan izgled vrata i kvaliteta uporabe. Za stručne montaže brinu kvalificirane ekipe montera koje odrađuju i stolarski dio posla, kao što je izrada ukrasnog vanjskog štoka i montaža praga , te sve ostale poslove koji idu uz standardnu montažu vrata.

 • Protuprovalna vrata OSOR se ugrađuju suhomontažno sa sidrenjem konstrukcije. Ugradnjom više od 20.000 vrata postupak montaže smo razvili tako da je izvodimo brzo i kvalitetno, uz minimalna moguća oštećenja zidova ( kod vađenja starog štoka ), na što Vas unaprijed upozorimo. Okolinu kod montaže zaštitimo, po montaži počistimo i odvezemo smeće te stara vrata.

 • Obično su svi poslovi vezani uz montažu vrata odrađeni u jednom radnom danu. U cijenu samih vrata uključeni su slijedeći radovi : demontaža starih vrata, montaža novih vrata, stolarski radovi montaže futer štoka sa unutarnjim lajsnama i pragom, te odvoz starih vrata na deponij. Sitnije zidarske popravke možemo odraditi, na moguća veća oštećenja zidova kod demontaže starog štoka upozorit ćemo Vas kod same izmjere.

HI-TECH motorizirana vrata

Osim sigurnosti želite praktičnost i jednostavnost?

HI-TECH model omogućuje Vam da osim klasičnim mehaničkim ključem vrata otključavate putem mobitela, numeričke tipkovnice ili daljinskog upravljača
Sa GUEST-KEY funkcijom vlasnik putem web aplikacije, određuje dane i vrijeme kada će gost imati pristup određenom prostoru. Idealno za iznajmljivače stanova ili apartmana.

Otvaranje vrata sa:

Pametnim telefonom: instalirajte NUKI aplikaciju, te sa uključenom bluetooth opcijom otključavajte vrata.
Podržani operativni sustavi: iOS, Android 4.4
Numeričkom tipkovnicom: za svakog korisnika možete zadati određenu šifru sa određenim vremenom trajanja same šifre.
Daljinski upravljač: otključavate vrata putem elektroničkog ključa u obliku privjeska.

Lijepe i kvalitetne kvake vratima daju osobnost i značaj.

Okov srebro F1

Okov bronca F4

Standardni okovi u srebrnoj i brončanoj boji.

Kvaka, kugla, sigurnosni protektor, špijunka i gumb za sigurnosni zasun su usklađeni u istoj boji. Visokokvalitetni okov je izrađen od aluminija koji odlično štiti od ogrebotina te garantira dugogodišnju upotrebu i lijep izgled.

Dodatne mogućosti kvaka uz manje nadoplate.

Sjajni krom+kvaka bi-color II

Sjajni krom+kvaka bi-color III

Sjajni krom+kvaka bi-color V

Samo protuprovalna vrata sa certifikatima predstavljaju najvišu razinu sigurnosti te zvučnu i toplinsku izolaciju!

Vrata OSOR su testirana za:

 • Protuprovalnost (klasa 3 po standardu ENV 1627)

 • Zvučnu izolaciju (tvornički model od 28 do 41 dB)

 • Toplinsku izolaciju (tvornički model od 2,3 do 0,91 W/m2K)

 • Zaštitu od propuha (klasa C5)
 • Brtvljenje (od klase 1 do klase 4)
 • Otpornost na vodu i vlagu (do klase 7A)
 • Materijal (pocinčani čelik UNI EN 10142)

Jednostavno i brzo do novih vrata i mirnog sna. Nazovite nas.

 • 1Nazovite nas od 7.30 – 15.30 sati na broj :
  091 388 4922
 • 2Kontaktirajte nas putem e-maila :
  goran@osor-promet.hr
 • 3Upitajte prodajnog savjetnika bilo telefonskim pozivom, bilo posjetom salonu sve što želite znati o prednostima koje pružaju OSOR protuprovalna vrata.
 • 4Dogovorite se za izmjeru vrata i savjetovanje sa našim savjetnikom u Vašem domu. Izmjera traje 15 minuta, te je besplatna i ne obavezuje na kupnju.

Želite katalog, cjenik i ponudu za nova vrata?